skip to Main Content
Young Living Starter Kit

Är eteriska oljor något nytt för dig?

Eteriska oljor är väldoftande, koncentrerade växtextrakt som varsamt tas fram genom ångdestillering, kallpressning eller från trädens kåda. Vi erbjuder eteriska oljor, blandningar och oljeberikade produkter med den optimala mängden naturligt förekommande beståndsdelar från eterisk olja som gör produkterna så verksamma som möjligt.

Har du kommit i kontakt med eteriska oljor i samband med spabehandlingar eller genom dina bad- och hudvårdsprodukter? Dessa användningsområden är bara några få exempel på den fantastiska historien bakom eteriska oljor. Eteriska oljor har använts i tusentals år på grund av sina enastående kosmetiska egenskaper. Young Living har alltid varit en föregångare när det gäller att göra denna uråldriga tradition tillgänglig i vår moderna tid och har på så sätt introducerat miljontals människor till möjligheter som de aldrig tidigare kunnat drömma om. Den vanligaste framställningstekniken är ångdestillering, men även kallpressade eteriska oljor framställs. Äkta och rena eteriska oljor har enormt mycket större effekt än torkade örter och ger snabba och goda resultat. Varje gång du håller i en flaska med någon av våra eteriska oljor har du i din hand naturens renaste och mest kraftfulla essens.

De eteriska oljornas användning

Genom Young Livings högkvalitativa eteriska oljor får du tillgång till växternas rena essens, som kan användas för doftspridning, inhalering, utvärtes applicering på huden och till massage:

Stimulera till positiva känslor

Främja fysiskt välbefinnande

Använd naturlig rengöring för ditt hem

Skäm bort huden och håret

Skapa en andlig medvetenhet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top