Allt om Thieves

Thieves

Namnet *Thieves, som betyder tjuvar * har en intressant historia. När pesten härjade i Frankrike under medeltiden så var det tjuvar som rånade döda pest offer med den dödliga smittan. Men dom blev inte sjuka! När fyra av dom åkte fast undrade man hur det kunde komma sig att dom var immuna mot pesten. I utbyte mot att inte bli uppbrända när dom stod inför skranket uppmanades dom att tala om hemligheten bakom immuniteten, Tjuvarna i Frankrike skyddade sig med en blandning av nejlika, rosmarin, kanel, eukalyptus, citron och rosmarin då de rånade sina pestoffer.

Idag kan du köpa den patentskyddade blandningen. Den är universitetstestats och har påvisat jättebra effektiv att skapa ett stärkt immunsystem. Thieves oljan är mycket koncentrerad. Bara en droppe på tungan räcker.

Oljan består av terapeutiska eteriska oljor. Denna kombination av läkande oljor har ett brett spektrum mot mikrobiell aktivitet och stärker immunförsvaret. Den är effektiv mot mikrober, bakterier och virus. Mycket bra att ha hemma som hjälpmedel mot allt som vill in och förgöra en kropp.

Thieves oljan kan användas vid förkylning influensor, bihåleinflammation, bronkit, lunginflammation, öm hals, tandvärk, sår, utslag och som förhöjare av immunförsvaret som sagt. Sprayar man lite luften tar den bort lukt och descinficerar.

Thieves har testats vetenskapligt på ett universitet i Utah som visar att den dödar luftburna bakterier till 99.96 procent. ”It was proven to be highly anti-infectious, antiviral, antibacterial, and antiseptic.” Forskningen visar att oljan avbryter bakteriens livscykel och omöjliggör för virus att föröka sig. Studier visar att dom flesta virus och bakterier inte kan leva i närheten av många essentiella oljor, speciellt kanel och nejlika.

Kryddnejlika, har använts sedan urminnes tider av Healers att hjälpa kroppen att bekämpa infektioner. Det är en av de mest antimikrobiella och antiseptiska av alla eteriska oljor. Den bekämpar svamp, virus och infektioner

Citron, innehåller egenskaper som förstärker immunitet och främjar cirkulationen och lymfatiska funktion.

Kanelbark, nämns i hela Bibeln och är värdefull för att hjälpa kroppen att bekämpa infektioner.

Eucalyptus Radiata, var en värdefull ingrediens i folkmedicinen; den är bra för att stödja andnings och sinussystem.

Rosemary, brändes som rökelse för att skydda mot infektion av kulturer under många århundraden. Denna ört stödjer immunförsvar och förbättrar mental klarhet.

Användning:

  • Blanda 1 droppe Thieves med lite vatten och gurgla
  • Applicera på bröstet och halsen för till exempel att motverka bronkit.
  • Har du huvudvärk: Testa att sätt en droppe på din tumme och pressa mot gommen

Thieves te Detta te är ett absolut måste i vårt hem. Vi dricker teet för förebyggande syfte mot förskylning och det smakar och doftar underbart.

Ingredienser:

  • 1dr Thieves
  • 2 dr Lemon
  • Valfritt ekologisk honung

Gör så här: Droppar oljorna och honungen i en mugg och tillsätt varmt men inte för het vatten. Drick ofta.

  • Blanda några droppar Thieves i honung för att lindra hosta.
  • Inandas och applicera för att minska huvudvärk från bihåleinflammation. 
  • Har med dig en flaska Thieves Spray varje gång du flyger eller åker kommunalt för att skydda dig från bakterierna, m.m.

Om du vill registrera dig och köpa Young Livings produkter klicka här: https://www.myyl.com/sundochlycklig