skip to Main Content
Kursutbud
Regndroppsmassage
Beställ info!

Regndroppsmassage för rygghälsan, immunförsvaret och välmåendet! Välkommen till en dagskurs i Regndroppsteknik för hemmabruk. Du kan senare komplettera med en dag till efter 10 träningsbehandlingar för att som diplomerad regndroppsterapeut ge yrkesmässiga behandlingar på egen mottagning eller på spa eller liknande. Läs mer…

Regndroppskurs 1700 kr
Diplomering 1000 kr

Aromamassage
Beställ info!

Kom och lär dig en mjuk helkroppsmassage med de finaste eteriska oljorna från Young Living. Du ger & får en helkroppsmassage, där kropp och sinne får slappna av och bara vara! Dagen består av behandlingar och teori, du får efter kursdagen ett intyg då du gjort en godkänd massage av läraren. De oljor vi använder under dagen är till exempel Lavendel, Peace & Calming, Joy, Abundance. Du kan använda oljor som du fått fram intuitivt eller via skanning. Massagen är mjuk och avslappnande.

Heldag 1500 kr

NAT/StressBuster
Beställ info!

Kurs i NAT & StressBuster med terapeutiska oljor. Neuro Auricular Technique (NAT) ökar välbefinnandet i nacke och rygg.I NAT stimulerar man ca 1000 nervändar i nacken med en glasstav och eteriska oljor. I Stressbuster (SB) behandlar man nacken med eteriska oljor i roll-ons som är lugnande samt sänker stressnivån. Utöver kursavgiften nedan tillkommer kostnad för oljorna som ingår i NAT & StressBuster.

NAT 900 kr
SB 900 kr

Föreläsningar/Workshops
Beställ info!

Jag håller regelbundna föreläsningar inom Hälso- och Livsstilsförändringar:

  • Eteriska oljor för bebisar & barn
  • Hormonföreläsning & Eteriska Oljor
  • Vårstäda med fantastiskt resultat utan kemikalier
  • Eteriska oljor i matlagning
  • Aromahälsa
  • Make and take kvällar
  • Är du intresserad att ha en egen oljekväll, föreläsning, workshop mm, så är du varmt välkommen att höra av dig.

Pris efter överenskommelse 

Back To Top