skip to Main Content
Massage är rehabiliterande och förebyggande

Massage är inte bara skönt att få, utan har en mängd andra positiva egenskaper för både din kropp och ditt sinne. De positiva fysiska och mentala effekterna är många.

  • Spända muskler blir mjuka och elastiska
  • Blodcirkulationen i musklerna ökar
  • Massage stärker immunförsvaret

Prova regndroppsmassage,
en kombination av lätt beröring och massage och kraften av eteriska oljor.

Vi erbjuder många olika former av massage
Aromamassage
Boka direkt!

En mjukgörande helkroppsmassage med eteriska oljor som ger dig en djup avslappning och ökar ditt

välbefinnande. Oljorna väljs efter ditt behov. En riktig anti-stress behandling.

30 min 350 kr
60 min 600 kr

Avslappningsmassage
Boka direkt!

En lätt och behaglig form av massage som syftar till att vara just avslappnande. Många av oss lever med alldeles för mycket stress i vår vardag och då är denna form av massage ett fantastiskt bra sätt att varva ner och börja koppla av. Massagen ökar utsöndringen av lugn och ro-hormon i kroppen så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar.

60 min 650 kr

Stress-away massage
Boka direkt!

Massage på nacke och rygg med avslappnande och grundande terapeutiska oljor som ger skön avslappning.

30 min 350 kr

Aromamassage för kvinnor med hormonella besvär
Boka direkt!

En avslappnande, stressreducerande, cirkulations befrämjande immunhöjande och hormonellt balanserande massage med Young Living’s essentielle oljor av terapeutisk grad.

Du får en helkroppsmassage, där målet är att du har en underbar stund som bara är din. Kropp och sinne får slappna av och bara vara, under en ljuvlig och välgörande behandling med de finaste Essentiella oljor.

60 min 800kr

De oljor jag använder är t.ex. Dragontime, Clary sage, Harmony, Lady Scaerol, Ros, Ylang Ylang, Tysk Kamomill, Joy, Sensation

Hot stone massage
Boka direkt!

En djup massage som ges med varma stenar som stryks över kroppen. Det är en avslappnande och stressreducerande massage som främjar blod och lymfcirkulationen.
Värmen i stenarna gör att musklerna öppnar upp för djupare massage. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.
Hot stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och en känsla av lugn. Stenarna som används är släta, svarta bassaltstenar.

60 min 750 kr

Taktil massage
Boka direkt!

Beröringsmassage med lätta strykningar över huden, som stimulerar kroppens känselreceptorer. En lätt och mycket avslappnande massage, som har en smärtlindrande effekt. Bra för dig som har svårt att gå ned i varv, t.ex. vid utbrändhet.

30 min 350 kr

Aroma Cellulit behandling
Boka direkt!

En uppstramande behandling som motverkar celluliter och är cirkulations befrämjande. Egenskaperna hos oljorna stramar åt och ger näring åt huden. Grapefrukt oljan bidrar till att förbättra hudens struktur och enbärsolja har en avgiftande och rengörande effekt på huden.

Jag arbetar med Young Livings Essentiella oljor av terapeutisk grad.

De oljor jag använder är t.ex. Cel-Lite Magic, Grapefruit, Spikenard, Tangerin, enbär

45 min 600 kr

Raindrop-Bottles
Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mjuk och varsam behandling som är mycket effektiv mot flera olika problem genom kraften i terapeutiska, eteriska oljor som består av läkande örter och växter.

Regndroppsmassage-1

Regndroppsmassage utförs i en kombination av lätt beröring och massage med kraft av de eteriska oljorna som läggs på kroppens reflexpunkter både på ryggen och under fotsulorna. Oljorna masseras in i ryggen och du får därefter en värmeinpackning.

Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvarer och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på vårt känslocentrum i hjärnan via luktsinnet, är behandlingen även välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande och ger vitalisering. Man ökar även kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och hjälper till att uppnå balans i kropp och själ.

60 min 750 kr

Boka direkt!
flask-with-label
Valor
flask-with-label
Oregano
flask-with-label
Timjan
flask-with-label
Basilika
flask-with-label
Cypress
flask-with-label
Vintergröna
flask-with-label
Mejram
flask-with-label
Pepparmint
flask-with-label
Aromaseiz
Back To Top