Välkommen till Sund och Lycklig

Young Living Oljor

Välkommen till Sund och Lycklig

Örternas underbara värld med Young Living!

Välkommen till min lite grönare värld.

Följ gärna min blogg sund och lycklig om olika teman för ett hälsosamt liv och lär dig mer om eteriska oljor från Young Living. Här hittar du tips om hur du kan förändra din vardag till att bli lite mer miljö- och hälsovänlig, minska din exponering mot kemikalier, berika ditt liv och stärka din inre kraft och skönhet.

OBS: Den här sidan är inte till för att diagnostisera, bota, eller bekämpa någon sjukdom eller hälsotillstånd. Jag är inte utbildad läkare. Alla recept och rekommendation beror på egen eller annan människor erfarenhet och upplevelse. Jag råder ingen under läkarutredning istället för sjukvård eller liknande att använda eteriska oljor utan att ha rådgjort med sin läkare/sjukvården först!

Jag som driver den här sidan tar inget ansvar för hur du väljer att använda din eterisk olja eller annan produkt från Young Living.

Jag är oberoende Young Living distributör #15132921

Britta
Sund och Lycklig
Med naturens kraft i handen.