Young Living Seedlings ™

Introducing Seedlings™ | Young Living Essential Oils

With so many products to choose from, Young Living Seedlings™ is designed to make it simple for parents to find pure, gentle products infused with soothing e…

Hur giftiga är dina babyprodukter och finns det en lösning?

Jag förutsätta att du inte skulle välja att förgifta ditt barn, men vad händer om du fick reda på att du har gjort det omedvetet? 

Som föräldrar (och morföräldrar) fattar vi hundratals beslut om hälsa och vård för oss själva och våra barn varje dag. Vi skulle inte välja gift för våra barn eller barnbarn med avsikt , men du kan vara lika chockad som jag var för att ta reda på hur många giftiga kemikalier våra barn utsätts för varje dag.

Bebisar, precis som vuxna, utsätts för många giftiga kemikalier via personliga vårdprodukter under dagen, inklusive solskyddsmedel, salvor, oljor, schampon och tvålar.  Många av dessa produkter absorberas lätt genom huden i blodomloppet och spädbarn är minst tio gånger sårare för kemikalierna i dessa produkter än vuxna. 

Produkter av oro – schampo, tvål, balsam, kroppstvätt, våtservetter, lotion, bubbelbad, babyolja och solskyddsmedel.

Dessa kemikalier kan finnas bland annat i babyprodukter : 4-dioxan, formaldehyd, formaldehydfrisättande konserveringsmedel, syntetiska dofter, parabener, oktinoxat , bensofenoner, etanolaminer och nitrosaminer.

Tror du inte att dina babyprodukter har giftiga ingredienser?

Prova att läsa några etiketter från de produkter du använder nu. Är någon av de kemikalier som nämns ovan i dem? I så fall, snälla släng produkterna !

Vad kan du göra? BYT till produkter som hjälpa dig att skydda ditt barn

Var och en av produktern är  säkra och naturliga samt  effektiva .

Produktlinjen heter ” Seedlings ™”, hur bedårande är det här namnet?

Dessa produkter är mycket mer än ett söt produktnamn. De formulerades genom utspädning av eteriska oljor till en styrka som rekommenderas för ditt barn!

Det är så mycket lättare för dig

Nu är det lättare än någonsin för dig att använda eteriska olja-infunderade babyprodukter och inte oroa dig för att försöka skapa dem (DIY). Dessa är säkra och skonsamma produkter infunderade med babysäkra eteriska oljor och ger dig ett perfekt alternativ till produkter med hårda kemikalier.

Är det inte dags att byta? Välj säkra babyprodukter

Att bara veta att du inte längre lägger hårda giftiga kemikalier på ditt barn och ändå har en produkt som luktar bra och är effektiv borde ge dig lite lugn!

Seedlings ™ Baby Wipes

Young Living Seedlings Baby Wipes är extremt mjuka och sköna. Den lindrande blandningen lämnar huden återfuktad, mjuk och smidig samtidigt som den ger skonsam och noggrann rengöring utan att torka ut barnets känsliga hud.

Dessa mjuka våtservetter kan användas var som helst på barnet. Våtservetterna är mjuka, tjocka och mångsidiga och klarar av ett blöjbyte eller en rengöring efter lunchen. Den veganvänliga, milda och skonsamma blandningen innehåller rengörande växtingredienser samt 100 procent rena eteriska oljor och den är speciellt framtagen för att minimera risken för vanliga allergiska reaktioner.

Seedlings ™ Baby Wash & Shampoo 

Seedlings Baby Wash & Shampoo är speciellt framtaget för spädbarnens känsliga hud. Den naturliga blandningen är lätt parfymerad med vår Calm-blandning som innehåller Lavender, Coriander, Bergamot, Ylang Ylang och Geranium. Den gör huden och håret rent och mjukt och gör att knutar lätt kan kammas ut. Produkten är sulfatfri, den passar veganer och är perfekt för daglig användning.

Seedlings ™ Baby Lotion, lugn 

Trots att spädbarn är kända för sin gosiga mjukhet, kan torr hud påverka dem precis som vuxna. Varma bad, torr luft, irriterande substanser och andra faktorer kan göra att barnet känner obehag och kinkar.

Förhindra torrhet i framtiden med Young Living’s Baby Lotion. Fuktighetskrämen stöttar hudens fuktspärr och absorberas lätt av barnets ömtåliga hud eftersom den inte är fet och den lämnar huden återfuktad, mjuk och smidig.

Seedlings Baby Lotion tillverkas utan alkohol, parabener, syntetiska dofter, konstgjorda färgämnen och andra oönskade ingredienser. Den innehåller 100 procent växtbaserade ingredienser och rena eteriska oljor som lugnar barnet med sina ljusa, fridfulla doft.

Seedlings ™ Diaper Rash Cream

Lindrar små stjärtar utan starka kemikalier som kan irritera känslig hud. Young Living Seedlings Diaper Cream innehåller milda, skonsamma ingredienser som du kan känna dig trygg med och är förmodligen den bästa blöjkrämen som du kan använda på barnets ömtåliga hud. Seedlings Diaper Cream tillverkas av 100 procent naturliga ingredienser samt 100 procent rena eteriska oljor. Den tjocka, lavendeldoftande krämen lindrar och skyddar barnets känsliga hud samtidigt som den fungerar som en fysisk barriär mot fukt.

Seedlings Diaper Cream kan användas före sänggående eller när som helst när barnet måste gå med våta blöjor under en längre tid. Den extra skonsamma, milda blandningen har utvecklats speciellt för spädbarnens ömtåliga hud och den motverkar väta samtidigt som den balanserar hudens fuktnivåer.

Seedlings ™ Baby Oil 

200

Den milda och skonsamma blandningen Young Living Seedlings Baby Oil har utvecklats för spädbarnens ömtåliga hud. Ingredienserna är 100 procent vegetabiliska och naturliga vilket skapar en babyolja som återfuktar, lindrar och ger näring åt barnets hud utan att mineraloljor används.

Denna skonsamma babyolja absorberas lätt och lämnar barnets hud mjuk och kramgod med en mild doft. Seedlings Baby Oil tillverkas med vår Calm-blandning som innehåller 100 procent rena eteriska oljor av Lavender, Coriander, Bergamot, Ylang Ylang och Geranium som främjar en avkopplande miljö – vid sänggående eller när som helst.

Seedlings Baby Oil späds till en styrka som passar ditt barn och produkten är lämplig för veganer.

Seedlings ™ presentpaket


Passar på och köp detta fantastiska paket med babyprodukter när den är tillgänglig. Den är perfekt för en ny barnkammare eller en väns babydusch. Inkluderar allt som behövs!

Du kan till och med använda dessa medan du är gravid utan att oroa dig!

300300

Jag älskar att alla produkter i Seedlings-serien är perfekta att använda när som helst, men den lugna blandningen är ett mjukt, mjukt sätt för förväntade mammor att använda eteriska oljor medan du är gravid så länge du använder korrekt medicinsk vägledning.

Börja din nya livsstilsresa idag!

Varför betala fullpris när medlemmarna får 24% rabatt? 

När du är medlem kan du dra nytta av många belöningar för att ersätta produkter i ditt hus eller prova nya produkter GRATIS !