Sund och Lycklig
Med naturens kraft i handen

Aromaterapi och Friskvårdsmassage: Träning och Utbildning för Välbefinnande

Fördjupa din kunskap och färdigheter inom holistisk hälsa och välbefinnande! Här på Sund och Lycklig erbjuder vi en rad spännande kurser och utbildningar som syftar till att utrusta dig med verktygen för att skapa en balanserad och friskare livsstil.

Våra träningsprogram inkluderar diplomkurser i friskvårdsmassage, regndropsmassage, aromamassage, aroma-hotstonemassage, N.A.T (Neuro Auricular Technique) och Stressbuster Genom dessa kurser får du möjlighet att utforska olika metoder för helande och välbefinnande, med fokus på användningen av eteriska oljor för att främja både fysisk och mental hälsa.

Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet inom området, är våra kurser utformade för att vara tillgängliga och anpassningsbara för alla. Vi strävar efter att skapa en stödjande och engagerande lärandemiljö där du kan växa och utvecklas som terapeut och hälsospecialist.
Så låt oss tillsammans utforska de spännande möjligheterna med aromaterapi och friskvårdsmassage och låta naturens helande kraft guida oss på vägen mot välbefinnande och balans. Kom med oss och låt träning och utbildning bli nyckeln till din framtid inom holistisk hälsa och välbefinnande!Diplomkurser i Friskvårdsmassage: Denna kurs ger dig en omfattande förståelse för massage och dess användning för att främja fysisk och psykisk hälsa. Du kommer att lära dig olika massagetekniker, anatomi och fysiologi, samt etiska och professionella riktlinjer för att bli en kvalificerad friskvårdsmassör.


Regndropsmassage: Regndropsmassage är en unik terapeutisk teknik som kombinerar aromaterapi med massage för att främja kroppens balans och välbefinnande. Denna kurs fokuserar på användningen av specifika eteriska oljor och massagegrepp för att stödja immunsystemet, minska stress och främja avslappning.


Aromamassage: I denna kurs lär du dig konsten att integrera aromaterapi i massagebehandlingar för att förbättra både den fysiska och mentala hälsan hos klienten. Du kommer att utforska olika oljor och deras specifika egenskaper för att skräddarsy behandlingar som passar individens behov och önskemål.


Aroma-Hotstonemassage: Denna kurs kombinerar fördelarna med aromaterapi och varma stenar för en lyxig och avslappnande massageupplevelse. Du kommer att lära dig hur man använder heta stenar tillsammans med eteriska oljor för att lindra spänningar, främja cirkulation och ge en djupgående avslappning.


N.A.T (Neuro Auricular Technique): NAT är en teknik som fokuserar på att öka välbefinnandet i nacke och rygg genom att stimulera ca 1000 nervändar i nacken med hjälp av en glasstav och eteriska oljor. Genom denna teknik kan man uppnå avslappning, minska spänningar och främja en känsla av balans och välbefinnande. Under kursen kommer du att lära dig de korrekta teknikerna för att utföra NAT-sessioner samt hur du använder eteriska oljor för att förstärka dess effekter och skapa en djupgående terapeutisk upplevelse för klienten.

Stressbuster: Stressbuster-kursen fokuserar på att behandla nacken med hjälp av eteriska oljor i roll-ons och Vitaflex-tekniken. Genom Vitaflex-tekniken, som är en form av reflexologi, stimuleras energiflödet i kroppen genom specifika tryckpunkter på fötterna. Denna metod har visat sig vara lugnande och hjälpsam för att sänka stressnivån och främja avslappning och välbefinnande. Under kursen lär du dig hur man utför Stressbuster-behandlingar för att lindra spänningar, främja avslappning och skapa en känsla av lugn och balans hos klienten.

 
 
 
Post
Samtal
Instagram