Sund och Lycklig
Med naturens kraft i handen


New Year Wellness" Challenge! Starta ditt år med full kraft!

 

Det nya året har precis börjat och det är den perfekta tiden att tillsammans starta något speciellt - "New Year Wellness" Challenge! 🎉
Vi känner alla till det - nyårslöften är ofta fyllda med energi. De motiverar oss, men vägen till att uppnå dem kan ibland verka svår. Här kommer vi in för att ge dig en tydlig och genomförbar väg för dina mål 2024.
Utmaningen bygger på små, enkla steg och använder kraftfulla eteriska oljor. Under de kommande 5 dagarna bjuder jag in dig att följa med på en doftande resa för att välkomna det nya året med värdighet och öppet hjärta.

Vad kan du förvänta dig?

 

Dag 1: Starta året med mental styrka

Börja året med en stark mental grund. Vi kommer att dela impulser för att klargöra dina tankar och hitta rätt inställning. Eteriska oljor stödjer denna process med sina unika vibrationsfrekvenser.

 

Dag 2: Återigen - Sportmål

 

Upptäck hur du kan använda eteriska oljor som motivations- och energikälla för dina sportmål och ambitioner, så att det inte bara blir en kortvarig sportaktivitet i början av året. Små steg, stora förändringar - oh, jag har några eteriska impulser för dig!

 

Dag 3: Återigen - Hälsosamma mål

 

Tillsammans kommer vi att titta på hur du kan integrera hälsosamma vanor hållbart i din vardag - med hjälp av kraften i eteriska oljor som främjar din hälsa och övergripande livsstil.
Dag 4: Mer tid för dig själv - Du är viktig
Din självvård står i fokus. Dina rutiner och vanor som ger dig kraft, energi och lugn varje dag. Eteriska oljor och produkter berikade med eteriska oljor stödjer denna process med sin avslappnande och naturliga effekt.
Dag 5: Yrkesmål - För att inte tappa bort dem
Slutligen kommer vi att fokusera på hur du inte bara formulerar dina yrkesmål, utan också hur du med hjälp av eteriska oljor och en positiv tankesätt skapar riktning, fokus och klarhet inför 2024.

 

Denna utmaning öppnar inte bara dörren till personlig förändring, utan också till en stark gemenskap. Tillsammans kommer vi att inspirera, motivera och stödja varandra. Din individuella resa kommer att följas av en stöttande gemenskap som går samma väg som du.

 


Är du redo för en kraftfull start på det nya året? Har du lust att skapa hållbara och positiva vanor från dina intentioner? Att integrera dem i ditt liv och din familjs vardag? Anmäl dig nu till "New Year Wellness" Challenge och upptäck hur små steg kan göra stor skillnad! ‎Öppna den här länken för att ansluta till min WhatsApp-grupp: 
Tillsammans säkerställer vi en stark och doftande start på 2024! 🚀

 


‎Öppna den här länken för att ansluta till min WhatsApp-grupp :


 
 
 
Post
Samtal
Instagram