Sund och Lycklig
Med naturens kraft i handen

Om oss

Välkommen till Sund och Lycklig, där hälsa och välbefinnande är i fokus! Jag heter Britta Jakubenko och jag är passionerad inom aromaterapi och eteriska oljor som alternativmedicin. Med över 30 års erfarenhet inom området kan jag med stolthet säga att jag använder Young Livings eteriska oljor - oljor som är 100% rena och av hög terapeutisk kraft. Dessa oljor är verkligen fantastiska och jag är övertygad om deras förmåga att förbättra både psykologi och fysiologi samtidigt som de doftar underbart.


Jag är specialiserad på att utbilda andra inom friskvårdsmassage, regndroppsmassage (Raindrop Technique), aromamassage och aromahotstonemassage samt NAT. Oavsett om du är en privatperson som vill lära dig mer eller en kroppsterapeut som vill utöka dina kunskaper, har jag utbildningar som passar dig.


Förutom utbildningar erbjuder jag också regelbundna föreläsningar om hälso- och livsstilsförändringar. Jag brinner för att dela med mig av min kunskap och hjälpa andra att uppnå en sund och lycklig livsstil.
Kika runt på vår hemsida för att lära dig mer och ta del av våra tjänster. Tillsammans kan vi skapa en hälsosam och lycklig framtid!
Välkommen till Sund och Lycklig - där välbefinnande blir verklighet.

Sundochlycklig
Med naturens kraft i handen

 

 
 
 
Post
Samtal
Instagram