Sund och Lycklig
Med naturens kraft i handen

 

Välkommen till de eteriska oljornas magiska värld.

Här på vår webbsida får du möjlighet att utforska och upptäcka den fantastiska kraften hos eteriska oljor. Dessa naturliga essenser har länge använts för sina doftande egenskaper och deras förmåga att främja välbefinnande på både kropp och själ.
Vi tror på kraften i naturen och dess förmåga att ge oss verktyg för att förbättra vårt välbefinnande. Genom att använda eteriska oljor kan du skapa en harmonisk och balanserad atmosfär i ditt hem eller arbetsplats, främja avslappning och lugn, eller till och med ge en energikick när du behöver det som mest.


Vi förstår att varje person är unik och har olika behov och preferenser. Därför erbjuder vi också information och råd om hur du kan använda eteriska oljor på bästa sätt. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare, finns det något för alla här på vår webbsida.


Vi är passionerade över att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet om eteriska oljor. Vi strävar efter att skapa en gemenskap av likasinnade människor som delar vår kärlek till dessa magiska oljor. Tillsammans kan vi utforska deras otroliga potential och lära oss av varandra.


Så välkommen till vår webbsida och den magiska världen av eteriska oljor! Ta dig tid att utforska, lära och inspireras. Vi är här för att stödja dig på din resa mot välbefinnande och balans. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp - vi finns här för dig.


Låt oss tillsammans skapa en magisk upplevelse med eteriska oljor och ta del av allt det positiva de kan erbjuda. Välkommen till vår värld av dofter, välbefinnande och möjligheter!
Seed to Seal 

Inköp, vetenskap och kvalitetsstandarder – Young Livings kvalitetslöfte till dig.


Miljontals människor över hela världen har upptäckt fördelarna med rena eteriska oljor utvunna på naturligt sätt. Vårt stora engagemang ligger i att skapa och upprätthålla den ultimata, branschledande kvalitetsstandarden för eteriska oljor. För att kunna leverera produkter som uppfyller våra kunders högsta önskemål följer vi noggrant våra icke förhandlingsbara kvalitetskrav i alla led och delar av vår produktion.
Vi är stolta över att kunna erbjuda ett omfattande sortiment av eteriska oljor och växtbaserad produkter berikade med eteriska oljor som representerar det bästa från naturen – genom kvalitetsstandarderna för vårt Seed to Seal-program.Hos Young Living använder vi många olika slags tester för att säkerställa att våra produkter uppfyller noggranna specifikationer.
Seed to Seal är vår uppsättning standarder som vi använder för att säkerställa att varje ren eterisk olja och Young Living-produkt som du och din familj använder ger er fördelarna med våra globala resurser, vårt branschledarskap och mer än två decennier av innovativt utvecklingsarbete. Resultatet? Slutprodukter av högsta och renaste naturliga kvalitet som du som kund kan vara säker på har framställts med hjälp av omsorgsfullt odlade råvaror, noggrann testning och specificerade standarder – de tre pelarna i Seed to Seal.
Som den ledande producenten av eteriska oljor banar Young Living väg för alla andra företag i branschen när det gäller att säkerställa de högsta kvalitetsstandarderna och att utveckla och förbättra sådana processer som skyddar naturen. Vill du veta mer. Läs här:


Young Living´s Oljor

Visst är de eteriska oljorna magiska! Kraften i dropparna är nästan oförklarliga. Sedan nästan 30 år arbetar jag med eteriska oljor och blir varje gång lika överraskad över vad de kan betyda för den enskilda människan.

De Eteriska oljorna kallas inte utan anledning för livets kraft och de är utvunna ur växternas blad, blommor, bär, frukter, stammar, bark & rötter. Eterisk betyder flyktig, luftburen och sprids via luften. Oljornas kraft kommer från deras molekylstruktur. Den är så liten att den tränger igenom våra kroppar och tar sig in till våra celler. Detta sker i en hastighet som gör att vår medvetna del av hjärnan inte hinner uppfatta vad som händer.


Eteriska oljor påverkar oss inte bara genom sin doft. De har terapeutisk och hudvårdande effekt genom sina specifika växt- och doftämnen. Alla Young Livings eteriska oljor är 100% rena ekologiskt certifierade oljor av högsta kvalitet!
Fakta om eteriska oljor


Vad eteriska oljor är

En eterisk olja är en koncentrerad växtbaserad olja som innehåller aromatiska föreningar från växter. Dessa oljor extraheras vanligtvis genom destillation eller kallpressning av växtdelar som blommor, blad, bark, rötter eller frön. Eteriska oljor har länge använts inom aromaterapi, naturlig hudvård, parfymtillverkning och andra hälso- och välbefinnandeapplikationer.


Eteriska oljor har en unik doft och kan variera i egenskaper och användningsområden beroende på vilken växt de kommer ifrån. De kan användas för att främja avslappning, förbättra sinnesstämningen, lindra stress, stödja koncentration och fokus, lindra muskel- och ledvärk, stärka immunförsvaret och mycket mer.
Det är viktigt att notera att eteriska oljor är mycket koncentrerade och bör användas med försiktighet


Läs vidare


Hur man använder dem

1. Doft: Eteriska oljor används ofta för att skapa en behaglig doftmiljö. Genom att sprida doften av eteriska oljor i rummet med hjälp av en aromalampa, diffuser eller luftfuktare kan de ge en trevlig atmosfär och påverka sinnesstämningen positivt.


2. Utvärtes användning: Eteriska oljor kan användas utvärtes genom att applicera dem på huden. Beroende på oljans egenskaper kan de användas för att lindra muskelspänningar, främja hudhälsa, behandla insektsbett eller klåda, och ge en avslappnande eller uppfriskande effekt. Det är viktigt att utspädda eteriska oljor ordentligt med en basolja innan de appliceras på huden för att undvika hudirritation.

3. Invärtes användning: Invärtes användning av eteriska oljor innebär att man intar dem genom att tillsätta några droppar i vatten, te eller mat. Det är viktigt att notera att inte alla eteriska oljor är säkra att inta och vissa kan vara giftiga. Det är bäst att rådfråga en professionell aromaterapeut eller hälsoexpert innan du använder eteriska oljor invärtes för att säkerställa att de är säkra och lämpliga för konsumtion.
Kom ihåg att alltid använda eteriska oljor med försiktighet och följa riktlinjerna för korrekt användning och utspädning.


 


Button
Var kan du köpa oljor

Young Living är det enda företaget inom eteriska oljor som äger, driver och kontrollerar sina egna gårdar och destillerier, samt levererar eteriska oljor, kosttillskott, kroppsvårdsprodukter av hög kvalitet och har unika lösningar för en hälsosam livsstil. Här finns kurer för alla slags hälsobesvär.Välkommen att köpa produkterna av mig till detaljhandelspris eller spara 24% av priset genom att klicka här  och handla på hemsidan själv till ett redovisat grossistpris och få en chans till provision och bonus.

Obs! Du handlar när du vill, vad du vill och hur mycket du vill. Handlar du för en viss summa, så får du gratis produkter, handlar du varje månad (Autoship) så får du även en lägre frakt. Mer överkomliga priser ger dig välbefinnande inom räckhåll. Jag hjälper dig med beställningen via telefon om du vill, för det kan vara lite svårt första gången.


Köp här 
 
 
Post
Samtal
Instagram